Az oldalt szerkesztette és karbantartja a Fisheyes Ltd | Privacy Policy

Foglaljon online

0/4

HELYSZÍN

Lépjen kapcsolatba velünk

Cím Via Luigi Alamanni, 15 - 50123 Florence, Italy Telefon +39 055 283575 Fax +39 055 283579

Kérjük várjon, míg betölt interaktív térképünk. A Hotel Delle Nazioni tökéletes fekvésű a Firenzébe érkezőknek, látogatásuk céljától függetlenül. Kőhajításnyira vagyunk a vasútállomástól, egy 10 perces séta Firenze festői kanyargós utcáin elviszi önt minden híres látnivalóhoz, a Dómhoz, az Uffizi Képgalériához vagy a Ponte Vecchiohoz.

VONATTAL SANTA MARIA NOVELLA PÁLYAUDVARTÓL

Ha vonattal érkezik, kevesebb, mint 100 m-re vagyunk a fő vasútállomástól, a Santa Maria Novellától és kb.2 km-re más állomásoktól, mint a Firenze Campo di Marte és a Firenze Rifredi. Hagyja el a központi állomást a jobb oldalon, vágjon át az úton, menjen kb. 50 m-t, míg el nem éri a 15-ös számot és ránk talált.

VONATTAL EUROSTAR

Ha Rómaból érkezik vegye igénybe a rendszeres és hatékony Eurostar szolgáltatást, ami kb. 1 óra 36 perc. Az Eurostar áthalad sok más állomáson is, mint Milánó; a helyi regionális vonathálózat lehetővé teszi a helyi látványosságok könnyű megközelítését.

LEVEGŐVEL

A legközelebbi repülőtér a Firenze FLR, mintegy 5 km-re a városközponttól és ott van a Pisa rerepülőtér is, durván 85 km-re Firenzétől. A Firenze FLR-től 30 percenként indul a SITA autóbuszjárat, amely a Santa Maria Novella központi vasútállomásra visz. Ugyanakkor nagyon sok taxi is található. Pisából több helyi és nemzetközi vonat indul, amely egyenesen Firenzébe hozza önöket.

AUTÓVAL

Ha autóval érkezik haladjon az északi A1-en (Milánó) vagy a délin (Róma vagy Nápoly) és Firenze Nord fele hagyja el az autópályát. Ezután kövesse a jelzéseket Centro-Porta al Prato fele, érkezés után pedig vegye igénybe földalatti parkolónkat.