Site creat si întretinut de Fisheyes Ltd | Privacy Policy

Carte Online

0/4

LOCATIE

Contacteaza-ne

Adresa Via Luigi Alamanni, 15 - 50123 Florence, Italy Telefon +39 055 283575 Fax +39 055 283579

Hotelul Delle Nazioni este perfect situat pentru cei care vin la Florenţa, indiferent de scopul vizitei. Suntem foarte aproape de staţia de tren şi 10 minute de mers pe străzile pictoreşti ale Florenţei vă duc la cele mai faimoase atracţii, cum ar fi Duomo, Galeria Uffizi şi Ponte Vecchio.

CU TRENUL SANTA MARIA NOVELLA

Dacă sosiţi cu trenul, suntem la mai puţin de 100 m de staţia principală de tren Santa Maria Novella şi cam la 2 km de alte staţii, cum ar fi Firenze Campo Di Marte şi Firenze Rifredi. Părăsiţi staţia centrală spre dreapta , treceţi strada, mergeţi circa 50 m, până ajungeţi la numărul 15 şi ne-aţi găsit. Dacă veniţi din Roma, puteţi să luaţi trenul Eurostar, regulat şi eficient, face 1 oră 36 minute. Eurostarul circulă prin multe alte destinaţii cum ar fi Milano şi reţeaua de trenuri regionale face atracţiile regionale uşor accesibile.

PE CALEA AERULUI

Aeroportul cel mai apropiat este Florenţa FLR, situat la aprox. 5 km de centrul oraşului; este şi aeroportul Pisa, la 85 km de Florenţa. De la Florenţa FRL circulă autobuzul SITA la fiecare 30 minute care vă duce direct la staţia de tren Santa Maria Novella. De asemenea sunt multe taxiuri. De la Pisa circulă trenuri naţionale şi regionale care vă aduc direct în Florenţa.

CU MAȘINA

Dacă sosiţi cu maşina mergeţi pe autostrada A1 din Nord (Milan) sau Sud (Roma sau Napoli) şi părăsiţi autostrada la ieşirea Firenze Nord. De la Pisa luaţi A11 de la Pisa Nord, din nou ieşiţi la Firenze Nord. Părăsind autostrada căutaţi semnele pentru Centro-Porta al Prato şi când ajungeţi la noi folosiţi avantajele parcării subterane.